Карането с откачен дебитомер ще увеличи сериозно разхода на гориво а ако е по продължително може да доведе до повреда на ламбда сондата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е да е от КАтАлИзАтОрА?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan84като откача дебитомера и колата изгасваможе ли да са свещи?
Ако не са добре свещите и в ниските обороти ще ти прекъсва или ще работи на 3 цилиндъра. Ще се тресе мотора здраво. Може да ги разиеш все пак да видиш има ли много нагар по тях или масло. При мен например гарнитурата на капака сълзеше и ми беше напълнило малката свещ на 3-ти цилиндър с масло. Но това не правеше проблем при мен.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan84като откача дебитомера и колата изгасваможе ли да са свещи?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
НЕ! Това са силно разяждащи препарати. Купи си контактен спрей за електронни компоненти. Аз ползвах спрей за потенциометри на PHILIPS. В Практиер има и други по цпециални, но аз не намерих тогава. Може да видиш по магазините за електронни компоненти.
WD-40 е смазка. А карб клиинър е като разредител. Има свойстваната на кореселин, бензин и т. н. Силно разгражда масла, ръжда и обезмаслява.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oemНЕ! .... Аз ползвах спрей за потенциометри на PHILIPS. В Практиер има и други по цпециални, но аз не намерих тогава. Може да видиш по магазините за електронни компоненти.
....
Искренно се надявам да не съм прав за PHILIPS, понеже виждам, че влагате огромна енергия и желание в тази кола, и ако сте пръскали с оранжево-кафявият PHILIPS мисля, че сте направили грешка според мен.
Моля ако някой смята, че аз греша да ме поправи в противен случай постът на колегата ОЕМ може да бъде подвеждащ.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fadeПървоначално публикувано от oemНЕ! .... Аз ползвах спрей за потенциометри на PHILIPS. В Практиер има и други по цпециални, но аз не намерих тогава. Може да видиш по магазините за електронни компоненти.
....
Искренно се надявам да не съм прав за PHILIPS, понеже виждам, че влагате огромна енергия и желание в тази кола, и ако сте пръскали с оранжево-кафявият PHILIPS мисля, че сте направили грешка според мен.
Моля ако някой смята, че аз греша да ме поправи в противен случай постът на колегата ОЕМ може да бъде подвеждащ.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колеги най важното за почистващия спрей е да пише че се изпарява без остатък или като крайна мярна пръснетя на някоя лъскава ламаринка и вижте дали след напръскване се изпарява без остатък ако не е така рискувате да нарушите работата на дебитомера , ако спрея не се изпарява напулно ще се образува слой по повърхността на "хагорещения слой" ще полепне прах и боклуци по него и ще стане по зле . Така че умната със спрейовете.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Може би съм сбъркал с този спрей на филипс, но нямам проблеми с дебитомера за сега.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment